Energetisch lichaamswerk

Energetisch lichaamswerk

 

Het lichaam en de geest zijn met elkaar verbonden en oefenen invloed uit op elkaar. Het maakt daarom niet uit welke ingang je kiest voor het helingsproces. Soms werk je aan het fysieke lichaam, maar evenzo is het mogelijk om veranderingen teweeg te brengen door te werken aan het energetische lichaam (de aura).

 

Bij deze manier van werken neemt u gekleed plaats op een behandeltafel. Ik maak contact met het veld om u heen en leg vervolgens mijn handen op diverse plekken op uw lichaam. Ik werk hierbij volledig intuïtief en laat mij leiden door mijn connectie met de Dolfijnen en Walvissen. Ik spoor blokkades op en neem ze weg. Hiervoor maak ik gebruik van energetische remedies van Dolfijnen. Deze flesjes bevatten energieën die helpen de blokkades los te maken. Ik leg ze op verschillende plekken op uw lichaam. Daarnaast werk ik met klank en de adem.

 

Tijdens de sessie wissel ik soms informatie uit die tijdens het werk tot mij komt. Deze informatie breng vaak helderheid omtrent wat de issue is en op welke wijze u daar eventueel na de behandeling verder aan kunt werken.

 

Omdat ik geheel intuïtief werk, kan het zijn dat we tijdens de energetische massage overstappen op een ander manier van werken omdat dit (aanvullend) gevraagd wordt.

 

Het resultaat van de behandeling is dat alle energie in het lichaam weer vrij doorstroomt. U voelt zich ontspannen, helder en heeft informatie hoe verder te handelen.

 

Mogelijk dat ik als extra een energetische remedie maak. Die bestaat uit een flesje met druppels, samengesteld uit water en energetische middelen zoals de eerder genoemde Dolfijn Energetica. Deze remedie wordt geheel op u afgestemd en helpt het helingsproces thuis verder te ondersteunen.