Werkwijze

Werkwijze

 

Ieder mens is uniek. Dat is een belangrijk uitgangspunt waaruit volgt dat eenieder op een eigen, afgestemde wijze begeleid mag worden.

 

De rode draad in mijn werk is dat ik jou vanuit jouw eigen kracht wil laten werken. Mijn doel is om jouw kracht te vergroten door je zelf in staat te stellen deze (hernieuwd) aan te boren. Ik laat je de dingen graag zelf ervaren zodat je het makkelijk in jezelf kunt opnemen. De kracht van een ervaring is dat het "eigen" is. Het is jouw ervaring, iets dat jij hebt ondervonden waaruit je zelf de essentie kunt halen. Dit in tegenstelling tot kennis die van buiten af aangereikt wordt.

Jij hebt bij mij altijd de regie over jouw eigen proces. Want ik ken de kracht van samenwerken waardoor de som van ons twee├źn niet 2 maar een veelvoud daarvan wordt.

 

Wil je meer weten over mij of over mijn werkwijze, lees dan verder over de begleiding van Kinderen en Volwassenen onder het menu Werkwijze. Wil je direct kennismaken, neem dan contact met mij op voor een kosteloos gesprek.