Over de Brug

SpeelJeWijs XL - Over de Brug

 

Over de Brug is een workshop voor tieners die van uitdagingen houden. Die niet stoppen voor de ‘brug’ maar er overheen willen en zo ontdekken wat het leven te bieden heeft. Tijdens deze middag gaat je kind aan de hand van verschillende oefeningen - zowel alleen als in de groep - ervaren hoeveel moed hij heeft, hoe sterk hij is, wat een kracht hij bezit. En ook welke kwaliteiten hij heeft en kan inzetten om grenzen te verleggen en op die manier zijn zelfstandigheid te ontwikkelen.

Als kinderen leren hoe ze hun eigen ruimte in kunnen nemen, kan niemand om ze heen. De kracht ligt namelijk in hen zelf!

 

 

Marc heeft ruim 10 jaar ervaring in het werken met kinderen zowel 1 op 1 als in groepen. Hij gaat er vanuit dat ieder kind goed is zoals hij of zij is en zich wil ontwikkelen. Hij beziet kinderen vanuit hun eigenheid en niet vanuit oordelen of diagnoses. Iedereen is welkom. Marc werkt bij "Over de Brug" samen met Arjanne Boerendans van SpeelJeWijs.

 

Kosten: € 25 per persoon, inclusief iets lekkers te eten en drinken. Leeftijd vanaf 10 jaar.

Wil je meer informatie over deze middag of de mogelijkheden voor het organiseren daarvan, neem dan contact op via dit email adres of bel met Marc op het nummer 06-30713360.

 

De workshop kan op vrijwel elke locatie gegeven worden.